Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Curs program Dance with me
100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Dance with me !

Schimba-ti starea de spirit cu programul Dance with me!

Dance with me ! este un program special gandit pentru persoanele ce doresc, miscare si nu in ultimul rand comunicare, acest program vine in ajutorul tuturor persoanelor ce au nevoie de consiliere maritala si premaritala, persoanelor ce doresc sa invete sa danseze. Si nu in ultimul rand gravidele ce doresc sa faca miscare pe timpul sarcini.

Dance with me ! este conceput in 3 programe

1. Studii individuale de dans
2. Terapie prin dans pentru cuplurile maritale si premaritale
3. Fitness pentru Gravide

Studii individuale de dans , este un program special conceput pentru persoanele
ce doresc sa invete sa danseze , fara a fi inhibate de alte persoane aflate in preajma lor.
Este un program ce se desfasora pe sedinte , fiecare sedinta se desfasoara pe o perioada de 90 de minute .

Terapie prin dans pentru cuplurile maritale si premaritale, este un program special conceput pentru persoanele ce au probleme in viata de cuplu si nu reusesc sa ajunga la o rezolvare sau intelegere a confuziilor, neintelegerilor, acest program vine in ajutorul acestor persoane pentru ai ajuta sa inteleaga , ca in nainte de soti sunt si prieteni.
Terapia prin dans vine si in ajutorul celor ce urmeaza sa se casatoreasca ajutandui sa se cunoasca mai bine si tot o data sa scape de inhibitiile de din nainte-a casatorie.
Este un program ce se desfasoara pe sedinte, fiecare sedinta se desfasoara pe o perioada de 150 de minute.

Fitness pentru gravide, este un program pentru viitoarele mamici, acest program te invatza ce este bine sa faci pe timpul sarcini, fitnessul pentru gravide este un avantaj pentru toate mamicile ce doresc sa fie in forma pe timpul sarcini dar sa aiba si o sarcina mai putin dureroasa, fitnesul pentru garvide te ajuta sa iti intaresti cei mai importanti muschi: abdominali, pelvieni si fesieri

Durata sedintei de gimnastica poate creste de la 15 minute la 50 minute, alternand cu momente de relaxare si de control al respiratiei. In medie, frecventa sedintelor este de 2-3 pe saptamana. Recuperarea post-natala se face numai cu acordul medicului ginecolog. Dupa o nastere normala, recuperarea poate incepe la 6-8 saptamani, prin exercitii usoare. Dupa o nastere prin cezariana, recuperarea incepe mai tarziu, aproximativ dupa 6 luni.

Acesta este un program ce se desfasoara pe sedinte, fiecare sedinta se desfasoara pe o perioada de 15 pana la 50 de minute in functie de trimestrul sarcini.

http://dancewithmestudio.ro
http://gobymart.blogspot.com
Din Gura in Gura