Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cursuri de dans
130 lei
Brand
Balet,Dans Contemporan, Neoclasic
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Dansul inseamna o buna forma de educare, relaxare, modelare fizica si o alternativa a intretinerii fizice.
Dansul ajuta la tinuta corecta a corpului, la o mai buna comunicare cu cei din jur .

Stiluri de dans studiate : Balet Clasic, Dans Contemporan, Balet Neoclasic

Program:
Luni- Vineri : 15:00-19:00
Sambata: 10:30-14:30
Pret: 130 RON/Luna ; 2 sedinte/ saptamana ( 60 min / sedinta )

Balet Clasic este ce-a mai indicata forma de educare pentru copii,baletul clasic este singura modalitate in care liniile corpului sunt corectate, tinuta corpului de asemenea, baletul ajuta la coordonarea miscarilor si executarea corecta a acestora.
Baletul Clasic inseamna un sport, o arta, o scoala care te invata sa fii om, sa ai o tinuta perfecta si un mijloc de a te mentine sanatos si in forma.

Dans Contemporan, are o varietate de stiluri, de dans , Balet contemporan, Street dance, hip hop, etc, dansul contemporan este folosit si in terapia prin dans, deoarece ajuta la exprimarea trairilor interioare, ajuta la stabilirea echilibrului launtric.Dansul contemporan ajuta sa trezesti toate simturile: auzul, simtul tactil, cel vizual. Importanta acestui stil de dans este aceea ca este axat doar pe simturi si gesturi si le intensifica la maxim: folosirea gestului,tranzitii in cadrul grupului, imprumutul de energie sau contrapunctul,improvizatia corecta si curata.

Baletul Neoclasic , este o combinatie de miscari preluate din dansul contemporan si baletul clasic , in acest stil de dans predomina foate mult miscarile din baletul clasic,Acest stil de dans este cel mai des intalnit in spectacolele TV, Teatre.
Pentru a putea fi redat acest stil de dans, trebuiesc stapanite celelalte doua stiluri de dans( Baletul clasic, Dansul Contemporan)

Contact:
Dance with me studio
0762.637.314

http://dancewithmestudio.ro
Din Gura in Gura